css templates

De Bakfiets
Onze bakfiets is een showstopper, zo’n ding wat je niet kan missen op een feestje of festival, en waar iedereen volop van geniet. We bakken er heerlijke poffertjes mee op festivals als Wantijpop, de Kerstmarkt, lepeltje Lepeltje en Dordt in Stoom. Daarnaast is het ook mogelijk om op locatie te komen voor een bedrijfsfeest, bruiloft of kinderfeestje. Afhankelijk van de afstand en het aantal personen, maken we een offerte op maat als je geïnteresseerd bent om onze fiets in te huren.

We komen dan met een volledig aangeklede fiets, beslag voor de poffertjes, bakjes, poedersuiker, boter, servetjes, vorkjes en natuurlijk: een gezellige poffertjesbakker! Neem contact op voor de mogelijkheden en misschien tot snel.   Stamppot
Sinds vorig jaar winter serveert Visser iedere woensdagavond vanaf 17:30 een heerlijke vers gemaakte stamppot met een toetje voor maar €7,50. Ideaal als je zin hebt in even ‘een normale maaltijd’, niet koken na je werk, een gezellige avond uit met de buren of om met je team de training voor te bespreken.

De stamppot wisselt wekelijks, net als de toetjes. Voor het gehele stamppotmenu, kan je kijken naar het evenement op onze facebookpagina. De prijs blijft daarentegen wekelijks hetzelfde. Reserveren is vanwege drukte en onze inkoop handig, dan kom je nooit van een koude stamppot thuis ;)

Tot slot is het goed om te weten dat we onze stamppot en de toetjes maken met lokale ingrediënten. Onze groentes en zuivel kopen we bij groentewinkel ‘de boogaard’ op de Reeweg- Oost.  Koffieprijs
Ook voor een heerlijke kop koffie kan je terecht in Visser. Niet te duur, van topkwaliteit en met een krantje erbij geniet je hier net dat beetje extra van je ochtend of middag.

In 2018 werd Visser, na een aantal pittige juryrondes, uitgekozen tot categoriewinnaar ‘beste koffie in een cafe’ door de vakjury van de Misset koffie top 100. Met een algemene notering van plek 68 in deze befaamde lijst, zijn we nog steeds trots als een pauw.

Zo’n prijs valt natuurlijk niet uit de lucht. Na heel veel proeven, oefenen en slechte bakkies zetten, krijgt nu iedere medewerker een opleiding om heerlijke koffie te zetten en te begrijpen wat er uit de machine stroomt, en daar kunt u dagelijks van genieten. Van een zalig zachte cappuccino tot de lekkerste espresso, u vindt het bij ons!